Inschrijven eHealth themamiddag 7 maart 2018

×

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Maak op een ludieke wijze kennis met eHealth!

Studeer je aan Inholland of het Nova College? Doe dan mee aan deze eerste interprofessionele eHealth themamiddag op woensdagmiddag 7 Maart 2018.

eHealth wordt steeds belangrijker voor een Gezonde Samenleving. Om e-health te ontwikkelen zijn veel soorten professionals nodig. Zorgprofessionals die eHealth gebruiken en bepalen of deze wel de juiste zorg levert, maar ook engineers en informatici die de techniek erachter realiseren. En wat te denken van de juridische gevolgen? Of de marktwerking?

Het dus maakt niet uit welke opleiding je volgt. Samen met andere studenten ga je op ontdekkingstocht in de wereld van eHealth en zorgtechnologie. Kies zelf welke workshops, demonstraties of discussiesessies je wilt volgen. Haal nieuwe inzichten op, breng jouw visie in en maak nieuwe vrienden onder studenten van andere opleidingen.

Deelnemers aan de eHealth themamiddag kunnen zich inschrijven door het formulier hieronder in te vullen.

Programma

13.00 – 13.30 | Onverwachte vrienden maken

Je gaat in interprofessionele groepen op avontuurlijke wijze eHealth ontdekken. Wat zijn interprofessionele groepen? Dat zijn groepen waarin studenten van verschillende opleidingen samen de middag beleven.

13.30 – 15.55 | 3 x Inspiratie ophalen / iets nieuws leren

Met je groep kies je 3 interessante workshops / demo's / inspiratiesessies. De sessies zijn interactief. Je haalt dus niet alleen wat, je brengt ook wat. Bij elke sessie krijgen jullie een fiche.
Maak kennis met ondermeer zorgrobot Rose, eHealth voor eenzame ouderen, de mogelijkheden en beperkingen van sport-apps en de VERT, een virtuele behandelkamer voor radiotherapie.

16.10 – 16.40 | Samen maken

De 3 fiches vormen een innovatievraagstuk op het snijvlak van zorg en technologie. Met je groep ga je dit vraagstuk op creatieve manier oplossen. Je maakt een poster die door een jury van professionals wordt beoordeeld.

16.45 – 17.15 | Toffe spreker en bekendmaking beste idee

17.15 – 17.45 | Netwerken en bijpraten

Waar? Inholland | Bijdorplaan 15 | Haarlem